BİZ EVDE YOKUZ 2021 AJANDASI ÇIKTI! – TRAVEL PLAY WORK

Müjdemizi isteriz: Uzuuun uğraşlarımız sonunda nihayet 2021 ajandamız çıktı! Sizinle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz. Kalbimiz güp güp…

2021 Ajandasını Nereden Alabiliriz? Biz Evde Yokuz Store‘da Satışta!!!

Bu sene içeriğinden malzemesine epey geliştirilmiş, çok daha premium bir ajanda ile karşılaşacaksınız.  Ar-Ge’si, içerik hazırlıkları derken hazırlıkları 6 ay kadar sürdü. Biz de bu kadar uzun sürmesini beklemiyorduk. Ama kılı kırk yardık ve içimize gerçekten çok sinen bir  rehber-ajanda ortaya çıktı. Çok severek kullanacak ve yıllarca da saklayacaksınız.

Üstelik, sıkı durun, 2021 ajandamız pandemi uyumlu! 2020 hepimiz için boğucu bir yıl oldu. 2021’nizin öyle geçmemesinde kararlıyız. O yüzden bu seneki ajandamızı tedbiri elden bırakmadan size nefes fırsatları yaratacak pandemi uyumlu gezi fikirleri ve size iyi hissettirecek sürprizlerle doldurduk.

Elbette gelecek sene de sizden gelen yorumlarla ajandamızı geliştirmeye devam edeceğiz. Fikirlerinizi merakla bekliyoruz!

Bu Sene Ajandamızın İçinde Neler Var?


– Bu Ay Nereye Gidilir? 
Her ayın başına koyduğumuz seyahat önerilerini pandemiye uyumlu hala getirdik. Hem sizi kalabalıklara ve kapalı alanlara sokmadan gezdiriyor, hem de yepyeni yerlere götürüyoruz.

– Yurt İçi Gezginlerinin Baş Ucu Kitabı: Pandemi sebebiyle sene yurt dışına çıkmak mümkün görünmediği için bu sene tüm gezi önerimiz yurt içinden. Sene bittiğinde Türkiye gezileriniz için bir başucu kitabı olarak da saklamak isteyeceksiniz.

– İstanbul’da Pandemi Döneminde Neler Yapılabilir? Her ay için bir de İstanbul önerileri bölümü oluşturduk. İstanbul’dan çıkmadan yapabileceğiniz pandemi şartlarına uyumlu bir sürü önerimiz var.

– İyi Yaşam (Wellness) Önerileri: Pandemi stresini biraz daha hafifletmek için ajandamıza eğlenceli ve evinizden de katılabileceğiniz yeni bir bölüm ekledik. Ruhsal ve fiziksel olarak iyi hissetmeniz için her ay önerilerimizi bulacaksınız.

– Her Ay İçin Spotify Çalma Listeleri: Ajandamıza her ay verdiğimiz iyi yaşam ve seyahat önerilerine paralel çalma listeleri koyduk. Ajandalarınızın içindeki kodları okutarak dinleyebilirsiniz.

– Sürprizler: Gökyüzünün sırlarını keşfedeceğiniz ipuçlarından mevsimsel duyurulara her haftaya sizin için bir sürpriz bıraktık.

– İllustrasyonlar: Çizimlerine bayıldığımız Ahmet Coka’nın ajandamız için çalıştığı illustrasyonlar içinizi ısıtacak.

 

Geçen Seneden Bu Yana Geliştirmeler

Bu sene ikincisini çıkardığımız ajandamızda bir çok yenilik var. Geçen sene sizin de geri bildirimlerinizden ve kendi öğrenimlerimizden faydalanarak;
– Sayfaları kalınlaştırdık.
– Kapak malzemesi olarak özel üretim bir kumaş kullandık.
– Sert kapak yaptık.

Nereden Satın Alabiliriz?

Ajandamızı Biz Evde Yokuz Store‘dan satın alabilirsiniz.
NOT: Hem ciltli, hem de spiralli olarak 2 çeşidi var.

Yurt Dışına Sipariş

Türkiye dışına siparişleriniz için lütfen ” Yurt dışına ajanda siparişi” konu başlığı ile info@bizevdeyokuz.store adresine email atabilirsiniz.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biz Evde Yokuz (@bizevdeyokuz)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duygu Evde Yok (@duyguevdeyok)


14 Comments

  1. Ajanda en sevdiğim şeydir. PC’ye not almaktan bir türlü zevk alamadım. Ajandalarınız harika. Seneye mutlaqka

    1. Selam Arda,
      Instagram’dan bildirimleri açmanı öneririz. Çok hızlı tükeniyor.

  2. 2-3 gündür bakıyorum yenilenir mi diye ama geç kaldım sanırım son bir haftalık basım olmaz mı daha ocak başındayız 🙁

    1. Maalesef Buketcim. Sayılı miktarda üretiyoruz, onlar da 3 haftada bitiyor. Gelecek seneye umarım yakalarsın.

  3. Stoklar çok çok erken bitmiş ;( yenilenme durumu hiç mi yok acaba ?
    Çok uzun zamandır böyle bir ajanda arıyordum çünkü..

  4. Ben de yurtdisindan siparis vermek istiyorum. Email attim ama su an icin boyle bir hizmet olmadigi bilgisi geldi 🙁 Bu konuda aksiyon alinabilirse seviniriz 🙂

      1. Sadece kendim icin siparis verecektim Eger yurtdisina siparisi acarsaniz lutfen linkini paylasabilir misiniz? Acamazsaniz da seneye cikaracaginiz ajandayi beklerim ☺️

  5. Geçen sene eşime ve kendime almıştım. Bu senede ailemizi genişlettik 🙂 o zaman 3 adet alma zamanı 🙂

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir