2022 AJANDAMIZ ÇIKTI!

Sevgili Evde Yoklar;

Yaklaşık 6 aydır canımımızı dişimize takmış ajandamızın üzerinde çalışıyoruz. Sizlere kavuşması için öyle sabırsızlanıyoruz ki! Bu sene ajandamızı daha da geliştirdik. Sizden gelen geri bildirimler, bizim eklemelerimiz, yepyeni konseptler ve tasarımlar, yeni bir matbaa derken kendini çok ileriye götürmüş bir ajanda bulacaksınız.

Ajandaları Nerede Bulabiliriz?

2022 ajandalarımız nihayet BizEvdeYokuz.Store‘da!

Bu Sene Ajandalarımız 4 Nefis Renkte

Bu sene ajandalarımızı 4 nefis renkte  çıkarıyoruz: Alev turuncusu, Bahama turkuazı, gece mavisi ve lavanta moru. Hepsi o kadar güzel ki biz bile hangisini kullanacağımıza karar veremedik hala. 🙂


Seyahat bizim işimiz ama bildiğiniz üzere matbaacılığı son üç senedir ajanda çıkarta çıkarta öğreniyoruz. Bu sene bir de ithalatçılığı öğrenmemiz gerekti çünkü ajandamızın kapaklarını Hollanda’dan getirttik. Her satırında, kutusunun kağıdından illustrasyonlarına her detayında ne kadar çok emeğimiz olduğunu hayal bile edemezsiniz. Resmen ruhumuzu, bilgi birikimimizi ajandaya akıttık. Çok yorulduk ama ajandalar matbaadan geldiğinde çok  gururlandık.

Bu Senenin Teması: Ekonomik Kriz & Pandemi Şartlarında Gidilebilecek Yerler

Bu senenin konseptini şimdiden kulağınıza fısıldayalım:  Ekonomik kriz ve pandemi şartlarında bütçemizi sarmadan, sağlığımızı çok riske etmeden gidebileceğimiz yurt içi ve yurt dışından yakın coğrafyalara odaklandık. Yıl bittiğinde ajandınızı size hangi ay yakınlarda nerelere kaçılır anlatan bir başucu kitabı olarak yine saklamak isteyeceksiniz.

Özellikler

– Ay ay seyahat önerileri
– Günlük su tüketimi takip tabloları
– Aylık Spotify çalma listeleri
– Haftalık sürprizler
– Bingolar ve dünyanın farklı yerlerinden oyunlar
– Ivory kağıt
– Kumaş kapak
– Hem spirallisi, hem de ciltlisi olacak
– Yine sınırlı sayıda üretiyoruz

Neden Limitli Sayıda?

Çünkü  yıllar sonra sahiplerine kıymetli bir koleksiyon parçası olarak kalsın istiyoruz.

En Güzel Yeni Yıl Hediyesi

Ezber bozan, ince düşünülmüş bir hediye almak isteyenleri düşünerek ajandalarımız için çok güzel kutular tasarladık bu sene. Bakınca insanı mutlu ediyor. 🙂
Bu sene kişiye özel not meselesini de çözdük. Yani tasarladığımız yılbaşı kartına mesajınızı yazarak gönderebiliyoruz.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir