DJI SPARK DRONE ÖDÜLLÜ YARIŞMA!
“BENİM OLACAKSIN”
Nedir Bu Drone Ödüllü Yarışma ?
Türkiye’nin tek yetkili DJI distribütörü Providyo ile birlikte 1 kişiye DJI’ın en yeni modeli Spark Drone hediye ediyoruz! Ayrıca katılan 30 kişi de Providyo’dan %8 indirim kazanacak.
“BENİM OLACAKSIN” YARIŞMASINA NASIL KATILACAĞIM?
1. Başvuruları Instagram üzerinden alacağız.
Sadece Instagram üzerinden gelen katılımlar değerlendirilecektir.
ÖNEMLİ: Katılımınızı görebilmemizin için profilinizin açık (public) olması ve yarışma boyunca açık kalması gerekir. Katılımları bir yazılımla takip ediyoruz ve maalesef bu yazılım hesabını kapayanların katılımını göremiyor. Hesabınız gizliyse (private) Instagram ayarlarından açabilirsiniz. Gizli hesapların başvurularını göremediğimiz için değerlendirmeye alamıyoruz.
2. Hem Biz Evde Yokuz’un Hem Providyo’nun Instagram hesaplarını takip et!
Instagram: @bizevdeyokuz ve @providyo
Biz Evde Yokuz ve Providyo
3. Üzerinde bariz ve net şekilde “BENİM OLACAKSIN” yazan bir fotoğraf ya da video çek.

Yarışmaya tek bir fotoğraf, fotoğraf albümü veya video ile katılabilirsiniz. Görseldeki yazı mutlaka OKUNAKLI, ÖN PLANDA ve BARİZ olmalı. Photoshop ve diğer tüm yaratıcı müdahale serbesttir. Yazıyı istediğiniz şekilde yazabilirsiniz; ister elinizde tutun, ister duvara yazın, isterseniz daha sonra fotoğrafın photoshopla üzerine yazın… Özetle:
- Eğer fotoğraf payalaşacaksanız üzerinde bir yerde okunaklı bir şekilde BENİM OLACAKSIN yazması gerekmekte.
- Eğer fotoğraf albümü paylaşacaksanız, en üstte görünen ilk fotoğrafta, okunaklı bir şekilde BENİM OLACAKSIN yazması gerekmekte.
- Eğer video paylaşacaksanız kapak fotoğrafında okunaklı bir şekilde BENİM OLACAKSIN yazması gerekmekte. Aynı zamanda videonun içinde de bir sahnede görünmeli.
4. Bu paylaşımı yaparken ilk cümlen bu olsun:
“@BizEvdeYokuz’un düzenlediği DJI Spark Drone hediyeli yarışmaya ben de böyle katılıyorum: O drone benim olmalı çünkü…”
5. Devamında fotoğraf ve altındaki metinle Spark neden senin olmalı sorusunu cevapla.
Tüyo: Fotoğraf ve metin anlam bütünlüğü içinde olunca daha bi iknakar oluyor.
6. Sonunda da @Providyo’yu etiketleyip “#benimolacaksin” etiketini de kullandın mı tüm şartlar tamamdır.
Hashtag’de Türkçe karakter olmamalı. #benimolacaksın değil #benimolacaksin olmalı.
7. Artık paylaşabilirsin!

Tüm koşulları yerine getirdiysen paylaş gitsin!
Kontrol Listesi:
8. Neye göre değerlendireceğiz?
Jüriye ödülü kazanmak için ne kadar istekli ve yaratıcı olduğunu göster! Her bir paylaşım ayrı ayrı değerlendirilecektir.
Dikkat çekici bir fotoğraf (fotoğraflar veya video) kullan. Ve altında yazdığın metinin de görseli tamamlamasını bekliyoruz.
9. Tavsiyeler
– Paylaşımların gerçekten kazanmak isteyen özende olsun. Yaratıcı ol, komik ol, sana kalmış ama emek vererek bir şeyler yap.
– Yarışmaya istediğin kadar katılımda bulunabilirsin (Hurraa!!). Görseli ve metni değiştirerek sonsuz kez katılabilirsin.
ÖNEMLİ BİLGİLER
Seçilen sadece bir kişi ödülün sahibi olabilecek.
– 18 yaş altındakiler yarışmaya katılamaz. Katılıp seçilse dahi verilen ödüle hak kazanamaz.
– Kazanan jüri tarafından seçilecek. Jüride Providyo, Biz Evde Yokuz ve Cuma Çevik olacak.
– Son katılım tarihi: 01-09-2017 / 23:59
– Kazananın açıklanağı tarih 05-09-2017
– Yarışma sonucu BizEvdeYokuz.com’da açıklanacak.
– Yarışmaya katılmak amacıyla açılmış olduğu tespit edilen hesaplardan gelen başvurular kabul edilmeyecektir. Hesabınız yoksa bir arkadaşınızın hesabından katılmayı rica edebilirsiniz ancak iletişim sıkıntısı yaşamamız halinde sorumluluk kabul etmiyoruz.
– Yarışmaya katılmış kişiler içinden 30 kişi %8 indirim kazanacak. Bu indirimden faydalanabilecek kişiler Providyo’dan satın alma işlemini gerçekleştirmek isteyen ilk 30 yarışma katılımcısı olacaktır. (Yarışmaya katılan ilk 30 değil yarışmaya katılıp bu indirimi kullanmak isteyen ilk 30.) Eğer bu indiriminizi hemen kullanmak istiyorsanız katılımınızdan hemen sonra katılımınızın bağlantısı içeren bir e-mail’i info@bizevdeyokuz.com’a atabilirsiniz.
– Bu yarışmanın Instagram’ın kendisi ile herhangi bir bağlantısı ve ilgisi yoktur.
ÖDÜL HAKKINDA BİLGİ
DJI Spark Drone
Drone dünyasının 270 gram ağırlığıyla hem en hafif, hem de 5.6 inçlik genişliğiyle en küçük drone’u. 1080p fotoğraf ve video çekebilen 12 megapiksellik bir kamerası var. ActiveTrack ve TapFly gibi uçuş, GPS ve GLONASS gibi konumlandırma teknolojilerine sahip. Full şarjla 16 dakika havada kalabilme ve 100 metre yol yapabilme kapasitesi var. Saatte 31 mil hıza ulaşıp 10-20 feet yüksekliğe çıkabiliyor.
Providyo
Drone, görüntü sabitleyiciler ve aksesuarları gibi bizim de kullanmaktan zevk adlığımız teknoloji ürünlerin satışını & servisini yapan Providyo DJI’ın Türkiye’deki tek yetkili satış ve servis mağazası.
Firma hakkında daha fazla bilgi için: Providyo
YARIŞMAYA KATILAN VE SÜPER ZEKA İLE MİZAHI BULUŞTURUP GÖRSEL BİR ŞÖLEN SUNAN TÜM ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM…GERÇEKTEN DE SEYRİ GÜZEL BİR YARIŞMA OLDU:)DERECEYE GİREMEDİK AMA İZLEDİKÇE DERECEYE GİREN ARKADAŞLARIMIN EMEKLERİ GÖRDÜKÇE MUTLU OLDUM:)
Merhaba, yarışma sonuçları ne zaman açıklanacak?
Son iki saatiniz. 5 eylul de aciklanacakti. Sayfasi var ama parola korumali diyir anlami ne ?
Sonuclari öğrenmek için Parola nedir?
Parola yok
ne zaman açıklanacak inşallah kazanır
Yarışma sonucunu merak bekliyorum
Az önce meksika vizelerimizi de aldık, drone görüntüleri için sabırsızlanıyoruz 🙂
yarışma finalistlerini göremiyorum parola gerekiyor. nereden bulabilirim parolayı
sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Artık açıklayın sonuçları dayanamıyorum valla çatliycam
Artık açıklayın donuçlatı dayanamıyorum valla çatliycam
Sonuclari öğrenmek için Parola nedir?
Hadi ama açıklayın artık avuçlarım kaşınmaya başladı. 2 gün yoğun bir şekilde emek sarfedip sonuçunu almak istiyorum.
Ne zaman açıklanacak?? sabırsızlanıyoruz
Selammlarr, ve dji drone yarismasinin galibiiiiiiii ????????????? Kim kim :))
Çok tecrübeli adaylar var. O yüzden ben takip etmekle yetineceğim. Herkese başarılar. 🙂
Tavşanımızın hesabından katılacağız sorun olur mu? Tavşan bana ait. cokgezentikucukbeyaztavsan isimli instagram hesabı var
Uygundur. 🙂
Tum arkadaslara bol bol sans diliyorum cunku cok ama cok ihtiyaclari olacak. Sinema ogrencisiyim kurgu, yaraticilik ve tabiri caizse şov biraz benim işim, Drone icin simdiden kocaman TESEKKURLER!
Yarışmaya katılım fotoğrafım için dün gece Uludağ küçük zirvede sabahladım:)
Merhaba, sayfamı herkese açmak istemediğim için arkadaşımın satış yaptığı sayfadan katılım sağlasam acaba sorun olur mu? Kişisel değil de, küçük çaplı ürün satışı yaptığı bi sayfa olduğu için jüriden onay alır mı acaba ?
Ben direk adresimi yazayım çünkü zaten benim olacak beklemede kalın
daha katılım şartlarını okurken yoruldum :(( zaman hız ve kolaylık çağı ama siz olabildigince zorlaştırmışsınız …
KATILMAK SON DERECE KOLAY, bir fotoğraf ve yazı paylaşıyorsun.
Açıklamasınıysa detaylıca yazdık ki yanlış katılımlar olmasın. Okumaya üşenecek kadar hevesli değillerse zaten başkasına gitmeli diye düşünüyorum. Doğal seçilim.
Bekleyin ve görün sizi örnek alan bir çiftiz. Spark benim olacak çok heyecanliyim inanılmaz derecede
Bekliyoruz o zaman 😉
Ama çok bekletme, atı alan Üsküdar’ı geçer sonra
Yaaa bence benim olsunnnn Çalışmalara başliyim hemen
Sosyal medyada sevgilimle hiçbir paylaşımda bulunmadım sanırım bu yarışma ile açılışı yapacağım. #benimolacaksin
“BENUM OLACAKSUN” Olmaz mı
Sırt yayladan güzel bir fotoğraf atacağız sizlere 🙂
ooo, iyi gezmeler
Sırt yayala benim yayalam
Benim ol ki uçalım seninle
Bol şans
Bombardımana başladık bile:) öldürücü darbe sonlara doğru gelecek:)
Allahım fizibilite çıkarmam lazım çünkü benim olmalııııı
😀
Bekliyoruz
Kusura bakmayın ama ben paylaşım yaptığımda herkes pes edecek. Çok yakında geliyor… benim olcaksın!!!
Deniz ailesinden korkmak lazım 😀
Benim Olmadan Bırakmam !
Bol şans
Benim olacaksın yakında bomba fotoğraf ve videolar geliyor.
Ooo, işte aradığımız ruh 🙂